MedWatch

Aktionær: Tidligere AZ-direktør skal være ny CEO i Vivus

Vivus’ utilfredse storaktionær, First Manhattan, har nu sat navn på den kandidat, de vil have til at overtage direktørstolen i det skrantende selskab. Ifølge Bloomberg er der tale om en tidligere direkør fra AstraZeneca.

Foto: Colourbox

I den forgangne uge luftede storaktionæren First Manhattan sin store utilfredshed med ledelsen i selskabet Vivus, som man ikke mener, har levet op til sine forpligtelser i selskabet. Det betød, at investeringsselskabet selv opstillede seks personer til bestyrelsen i selskabet, og krævede den adm. direktørs afgang.

Vivus i krig med storaktionær

Utilfreds aktionær går i kødet på adm. direktør 

First Mahattan forklarede også, at man allerede førte fremskredne samtaler med kandidater til direktørposten i Vivus, og nu har man så sat navn på den fremmeste af disse. Det skriver Bloomberg og tilføjer, at valget er faldet på Anthony Zook.

Anthony Zook var indtil februar i år direktør for global commercial operations i den svensk-britiske medicinalkoncern AstraZeneca, og han har ifølge nyhedsmediet allerede sagt ja til at overtage posten i Vivus.

Inden det kan lade sig gøre, kræver det dog, at en majoritet af aktionærerne giver deres støtte til First Manhattan, som selv ejer 9,9 pct. af aktierne i Vivus, på et årsmøde d. 15. juli.

Læs hele artiklen fra Bloomberg her.

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier