MedWatch

GSK ’opsluger’ F&U-afdeling

GlaxoSmithKline lukker en forskningsafdeling under et selskab, man opkøbte tilbage i 2008, og integrerer resterne i virksomhedens egen F&U-afdeling, erfarer FierceBiotech.

GlaxoSmithKline har besluttet sig for at opløse Sitris Pharmaceuticals’ afdeling i byen Cambridge i den amerikanske stat Massachusetts for i stedet at integrere det igangværende forskningsarbejde i medicinalgigantens eget forsknings- og udviklingsarbejde.

En talsperson fra GSK siger til FierceBiotech, at omkring 60 medarbejdere er ansat i afdelingen i Cambridge, og at en del af disse medarbejdere får mulighed for at blive forflyttet til GSKs afdeling i Philadelphia. Præcis hvor mange det drejer sig om, har man dog endnu ikke besluttet.

”Jeg mener, at den forskning, de har udført, har været yderst vellykket og har bevæget sig til et punkt, hvor F&U-ledelsen følte, at der var på tide at tage det til det næste niveau,” siger talspersonen Melinda Stubbee.

I løbet af de næste par uger vil GSK evaluere de berørte medarbejdere og beslutte, hvem der får muligheden for at fortsætte i virksomheden.

Læs hele historien fra FierceBiotech her.

 Amerikansk gigant i livtag med EU 

 Endnu en gigant åbner op for data 

 GSK alene i kamp for åbenhed 

Mere fra MedWatch

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier