MedWatch

FDA godkender Bayers nye præventionsmiddel

Et godt alternativ til andre præventionsmidler, mener professor.

Foto: Bayer / PR

FDA har godkendt Bayer Healthcare Pharmaceuticals' nye præventionsmiddel, Skyla. Det hormonfrigivende system, der placeres i livmoderen, kan forhindre graviditet i op til tre år.

"Forskning viser, at op mod 50 procent af alle graviditeter i USA er uønskede, hvilket understreger behovet for yderligere oplysning, samt adgang til effektive præventionsmidler," siger Anita L. Nelson, professor i obstetrik og gynækologi ved Harbor UCLA Medical Center i Californien, og tilføjer: "Skyla er mere end 99 procent sikkert og kan fungere som et alternativ for kvinder, der gerne vil have et præventionsmiddel de ikke behøver tage dagligt."

"Godkendelsen af Skyla udvider Bayers portefølje og demonstrerer vores fortsatte arbejde for at sikre kvinder et varieret udvalg af præventionsmidler til de forskellige stadier af deres liv," udtaler Pamela Cyrus, vice president og chef for U. S. Medical Affairs for Bayer.

Læs detaljerne om præventionsmidlet Skyla hos PharmPro.

Menstruationskop kan have en uheldig bivirkning

Kræftmiddel kan måske være mandlig p-pille

Tysk gigant beholder diabetes-division 

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier