MedWatch

Eli Lilly: Kina er for langsomme med godkendelser

Verdens 10. største medicinalselskab kritiserer de kinesiske myndigheders godkendelsesproces, som de vil have gjort hurtigere.

Foto: Thomas Borberg

Kina bruger i gennemsnit otte år mere på at godkende lægemidler end andre store lande. Amerikanske medicinalproducenter vil derfor undersøge mulighederne for at fremskynde processen, siger adm. direktør i Eli Lilly & Co., John Lechleiter.

”Vil vil forsøge at lukke dette hul i de kommende år, ved at arbejde sammen med de kinesiske myndigheder om at fremskynde processen omkring kliniske forsøg i Kina,” siger John Lechleiter.

Eli Lilly har planer om at lancere mere end tolv forskellige lægemidler i Kina indenfor de næste fem år, inklusive midler til behandling af diabetes og kræft, i et forsøg på at fortsætte selskabets stigende salg i Kina, sagde John Lechleiter tilbage i marts 2012. Eli Lillys kinesiske omsætning steg med 25 procent sidste år.

Læs mere om medicinalfirmaernes forsøg på at øge salget i Kina, verdens hurtigst voksende farmaceutiske marked, hos Bloomberg.

Dansk firma får kinesisk kæmpeordre

Kinesisk medicinalgigant kigger mod Europa

Bayer får godkendt blod-blockbuster 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier