MedWatch

Legende nedprioriterer J&J

Den legendariske investor, og en af verdens rigeste mænd, Warren Buffett har gennem sit investeringsfirma, Berkshire Hathaway, skilt sig af med omkring to tredjedele af aktierne i Johnson & Johnson.

Berkshire afgav omkring to tredjedele af sine aktier i Johnson & Johnson til 10,3 millioner aktier. J&J, verdens største producent af sundhedsprodukter, blev i april dømt til at betale mere end 1,1 mia. dollar i bøder efter en amerikansk domstol fastslog, at firmaet vildledte læger og patienter i forhold til de risici, der var forbundet med det antipsykotiske middel Risperdal.

Virksomheden har også haft problemer med tilbagekaldelser af kunstige hofteimplantater og receptfri medicin.

”De har stadig en masse fantastiske produkter og en fantastisk balance og alt det der, men der er blevet begået for mange fejl,” sagde Buffet til den amerikanske tv-kanal CNBC i et interview d. 27. februar i år.

Bill Price, en talsmand for virksomheden afslog at udtale sig. J&J-aktien faldt med 14 cent til 68,50 dollar i går i New York.

Læs hele historien om legendens prioriteringer her.

Mere fra MedWatch

Antibiotikaalliance får yderligere milliarder til at bekæmpe resistens

Den internationale antibiotikaalliance Carb-X har fået tilsagn om yderligere 370 mio. dollar til at accelerere udviklingen af ny antibiotika og håndtere den stigende resistens over for lægemidler. Milliardindsprøjtningen vækker begejstring hos danske aktører, for som det er nu, fungerer markedet for antibiotika ikke, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier