Her er megafondenes yndlingsaktier inden for medico

Seeking Alpha giver her deres bud på de mest spændende aktier inden for medicinsk teknologi, set fra de store investeringsfondes synspunkt.
Foto: Benjamin Earwicker / Stock.Xchng
Foto: Benjamin Earwicker / Stock.Xchng
oversat af Martin Petersen

Sundhedssektoren, repræsenteret ved Health Care Select Sector SPDR, har overgået det generelle marked i år og er vokset med mere end 10 pct. indtil videre, sammenlignet med en forøgelse på 8 pct. for det generelle marked. For denne gruppe er S&P Health Care Equipment SPDR, som nok er mere repræsentativ for medicinsk teknologi-aktier, vokset med 15 pct. i år, og mange af de førende aktier i gruppen ligger endnu højere.

Verdens største fondsforvaltere, såsom Fidelity Investments, Goldman Sachs, BlackRock Inc., Vanguard Group og 22 andre, forvalter mellem 100 milliarder og over 1 billioner dollar hver, og samlet sidder de på omkring 40 pct. af, hvad der bliver investeret i amerikanske aktiemarkeder.

Generelt set er disse megafondsforvaltere optimistiske omkring gruppen for medicinsk teknologi og har tilført 50 millioner dollar netto oveni de 156,2 milliarder dollar, de tidligere har investeret i gruppen.

Men samlet set er de stadig gruppen underlegne med en faktor på 0,7. Det vil sige, at disse 25 megafonde samlet har investeret 2,3 pct. af deres aktiver i gruppen, hvilket er mindre end vægtningen på 3,2 pct. for medicinsk teknologi-gruppen i det samlede marked.

De følgende er de medicinsk teknologivirksomheder, som de store fondsforvaltere – ifølge Seeking Alpha – er mest optimistiske omkring:

Align Technology Inc.

Medtronic Inc.

St. Jude Medical

De følgende er de medicinsk teknologivriksomheder som fonde ser negativt på:

Qiagen NV

Athenahealth Inc.

Quality Systems Inc.

Og disse er medicinsk teknologivirksomheder, som megafondene har investeret store summer i allerede:

Complete Genomics Inc.

Mako Surgical Corp.

Antares Pharma Inc.

 

Læs hele historien fra Seeking Alpha med uddybende forklaringer her.

 

9 opkøbsmodne biotekvirksomheder

Uventet gevinst kan være på vej til biotek-investorer 

Status på den amerikanske medicoindustri i 2012 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også