MedWatch

Status på den amerikanske medicoindustri i 2012

Amerikanske Medical Device and Diagnostics Industri gør her status over de største muligheder og trusler, samt styrker og svagheder for den amerikanske medicoindustri anno 2012.

USA er i dag anerkendt som det førende land i verden indenfor medicinsk og diagnostisk udstyr. Mere end halvdelen af de førende globale medicovirksomheder har base i USA, og industrien beskæftiger på nuværende tidspunkt mere end 400.000 amerikanere direkte og 2 millioner mennesker indirekte. Mellem 2005 og 2007 skabte industrien 80.000 nye jobs, en forøgelse af arbejdsstyrken på 20 pct. på bare to år.

Ydermere, investeres der til stadighed i innovation; fra 2007 til 2009 steg investeringerne til forskning og udvikling med 9 pct.. Industrien er ikke blot en kilde til livsforlængende behandlinger, men den er også en vigtig fremstillingsindustri og en vigtig faktor for den økonomiske vækst i USA både nu og i fremtiden. Og den er en af de få amerikanske fremstillingsindustrier, som konsekvent eksporterer mere end den importerer (eksporten blev fordoblet mellem 1998 og 2008 til 33 milliarder USD årligt).

Den økonomiske krise har ikke afholdt hospitaler og andre kunder fra at indkøbe medicoudstyr, og det ventede økonomiske opsving vil blot hjælpe industrien til at vokse endnu mere. Medicovirksomheder vil fortsat drage fordel af den aldrende amerikanske befolkning, mens tilstrømningen af nyforsikrede pga. sundhedsreformen vil øge efterspørgslen på udstyr. På den anden side vil den stadig strengere lovgivning på området mindske profitten og tvinge nogle virksomheder til at kigge mod udlandet.

Indtjeningen i industrien vil ikke vokse så hurtigt over de kommende 5 år, og streng lovgivning vil fortsat være en stor forhindring. For eksempel vil the Patient Protection and Affordable Care Act of 2010 føre til en beskatning af medicinsk udstyr, hvilket vil mindske indtjening og profit. Ydermere vil en potentiel reform af godkendelsesprocessen for medicinsk udstyr højst sandsynlig sænke innovationen og få flere virksomheder til at flytte enkelte funktioner udenlands.

Her er MDDIs bud på de største muligheder og trusler, samt styrker og svagheder for den amerikanske medicoindustri:

Styrker:

Markedsstørrelse

Lovgivningsstandarder

Akademiske institutioner

Stigende ”forbrugerisme”

Overflod af kapital

Svagheder:

Menneskelig talent

Lovgivningsmiljøet

Medicoskat

Mangel på permanente skattefradrag til forskning og udvikling

Muligheder:

Voskende og aldrende befolkning

Vækstmarkeder

Videnskabelige frermskridt

Trusler:

Globalisering

Tilskud

At skaffe venture kapital

 

Læs hele historien om den amerikanske medicoindustri fra MDDI-online her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier