MedWatch

Brasilien undersøger teenagers død efter vaccine fra Pfizer

De brasilianske myndigheder vil se på, om der kan findes en sammenhæng mellem dødsfald og vaccine.

Foto: Mike Blake/REUTERS / X00030

En teenager i Brasilien er død, efter personen blev vaccineret mod coronavirus med vaccinen fra medicinalselskaberne Pfizer og Biontech.

Derfor har myndighederne sat gang i en undersøgelse, der skal finde frem til, om der er en forbindelse mellem vaccinen og dødsfaldet, fortæller en repræsentant for landets sundhedsmyndigheder ifølge Bloomberg News.

Det sker umiddelbart efter, at Brasilien onsdag anbefalede at indstille vaccinationen af teenager, der ikke har helbredsproblemer. Har en teenager allerede modtaget første vaccinestik, bør personen kun tage imod det andet stik, hvis personen har problemer med helbredet, lød det i anbefalingen ifølge Bloomberg.

Vaccinen fra Pfizer har indtil videre været den eneste, der var mulig for myndighederne i Brasilien at bruge på personer under 18 år.

Pfizer-aktien falder torsdag 0,4 pct.

 

Mulighed for valg af vaccine skal sikre at flere vaccineres

Forskere ser ikke behov for booster-vacciner til alle

Svenskere kan se frem til tredje coronastik 

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier