MedWatch

Lundbeck om bæredygtig omstilling: En rigtig god forretning

Det er en forudsætning for at kunne agere som en global lægemiddelvirksomhed, at bæredygtighed er en integreret del af forretningen, mener man hos medicinalvirksomheden Lundbeck, der udover klimaperspektivet peger på kommercielle gevinster ved at agere miljømæssigt forsvarligt.

Lundbeck har siden 2006 reduceret sit energiforbrug med 45.000 KWh, hvilket svarer til mere end 11.000 husstandes årlige forbrug. | Foto: /Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Hos medicinalselskabet Lundbeck tager man de globale klimamæssige udfordringer alvorligt og har derfor gjort det til en naturlig del at tænke bæredygtighed ind i alle selskabets forretningsaktiviteter.

Evnen til at udvikle innovative lægemidler, der forbedrer livskvaliteten for mennesker med hjernesygdomme er fortsat den vigtigste succesparameter, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier