MedWatch

Dako-ejer skal gøre dansk patologiselskab til global spiller

Danske Visiopharm har indgået et partnerskab med diagnostikkæmpen Agilent Technologies om at samsælge selskabernes produkter. Med en salgsmuskel på flere end 300 sælgere verden over vil det føre til betydeligt mersalg, vurderer den adm. direktør i Visiopharm. Også partneren jubler.

Michael Grunkin, adm. direktør, Visiopharm, glæder sig over nyt partnerskab med amerikansk medicogigant. | Foto: Visiopharm / PR

Den ene er dansk og havde i 2018/2019 en omsætning på 88 mio. kr. Den anden er amerikansk og landede samme år 35 mia. kr. på toplinjen.

Den ene er ekspert på digitale teknologiløsninger til billeddiagnostik, men har en beskeden salgsstyrke. Den anden mangler netop sådanne løsninger i sin portefølje, men har til gengæld en salgs- og marketingmuskel, der er større end de flestes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier