MedWatch

Visiopharm får 2,2 mio. kr. af den britiske regering til test af udstyr i landets sundhedsvæsen

Det danske billeddiagnostiske selskab Visiopharm er blevet udvalgt blandt et felt af ansøgere til en bevilling på 2,2 mio. kr., som den britiske regering giver selskabet til at teste dets diagnostiske løsninger i landets sundhedsvæsen.

Det danske billeddiagnostiske selskab Visiopharm får 1,9 mio. kr. af den britiske regerings Innovationsfond. | Foto: Visopharm

Det danske selskab Visiopharm, som leverer en række softwareløsninger til brug i billeddiagnostik, har fået et økonomisk rygstød af den britiske regering til at sætte ekstra skub på selskabets bestræbelser på at slå igennem på den anden side af kanalen.

Visiopharm, der har Michael Grunkin, som medstifter og adm. direktør, har således fået en bevilling på 250.000 pund, cirka 2,2 mio. kr. af den britiske regerings Innovationsfond, som skal gå til forsøg med Visiopharms diagnostiske løsninger i det britiske sundhedsvæsen, NHS.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Snipr Biome-direktør glæder sig over FDA-særstatus

Med en fast track-status fra den amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA, ser Snipr Biomes medstifter og adm. direktør, Christian Grøndahl, frem til mere kommunikation med lægemiddelmyndigheden om kandidaten SNIPR001, der nu potentielt også kan komme hurtigere på markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier