MedWatch

Medie: Utilfredsheden med GN Hearings Gitte Aabo ulmer

Blandt investorer og analytiker vokser utilfredsheden med Gitte Aabo, der som topchef i GN Hearing i oktober måtte nedjustere forventningerne til regnskabsåret efter et svigt i virksomhedens forskningsafdeling. Det skriver Insidebusiness.

Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Efter svigtende resultater kan tålmodigheden med GN Hearings topchef, Gitte Aabo, være ved at være opbrugt blandt visse af virksomhedens store investorer og analytikere.

Det skriver mediet Insidebusiness.

Ifølge mediet skal flere institutionelle investorerer havde udtrykt skuffelse over udviklingen i GN Hearing, der senest i oktober måtte nedjustere forventningerne til regnskabsåret, efter at to nøgleprodukter ikke er blevet klar til tiden. Samtidig anser de selskabets og Gitte Aabos kommunikation for mangelfuld.

"Det, vi sidder tilbage med, er en markant tvivl om, hvorvidt den nuværende CEO er den rette til jobbet. Resultaterne har været meget skuffende, og kommunikationen med markedet er meget mangelfuld," forklarer en unavngiven investor til mediet.

GN Hearing har over for Insidebusiness ikke ønsket at kommentere kritikken.

Over for MedWatch afviste Gitte Aabo i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for tredje kvartal at kommentere sin egen jobsituation. Hvorvidt, hun kunne overleve som topchef endnu en potentielt forsinkelse eller en større nedjustering er bestyrelsens beslutning, lød det.

"Min opgave er at koncentrere mig om at drive forretningen bedst muligt, så det koncentrerer jeg mig om," sagde Gitte Aabo til MedWatch.

Gitte Aabo tiltrådte som adm. direktør for GN Hearing i 2019.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier