MedWatch

Topchef bekræfter: Utilfreds med forskningsindsatsen

Pär Thuresson har med øjeblikkelig virkning forladt GN Hearing efter godt fire år som forsknings- og udviklingschef, og alt tyder på stor utilfredshed i selskabet med ledelsen af udviklingsafdelingen, hvor en ny mand nu tager over.

Adm. direktør i GN Hearing,Gitte Pugholm Aabo, fortæller, at der skal nye kræfter til i selskabets udviklingsafdeling. | Foto: Mik Eskestad/ERH

GN Hearing kaster efter tirsdagens nedjustering af forventningerne til 2021 boldene op i luften i selskabets forsknings- og udviklingsafdeling.

Forklaringen på nedjusteringen skal nemlig primært findes i forsinkelser i produktlanceringer på grund af manglende komponentleveringer til GN Hearing.

Og det virker til at have vakt utilfredshed med ledelsen af forsknings- og udviklingsafdelingen på den øverste ledelsesgang hos GN Hearing.

I tirsdagens meddelelse oplyser selskabet i hvert fald, at det har ansat Günther Pausch som ny chef for forsknings- og udviklingsaktiviteterne.

Han afløser Pär Thuresson, som med øjeblikkelig virkning har forladt GN Hearing efter godt fire år som forsknings- og udviklingschef.

"Han er ikke længere en del af GN. Han har forladt virksomheden," lyder svaret fra Gitte Pugholm Aabo, der er adm. direktør hos GN Hearing, på MarketWires spørgsmål om den nu tidligere forskningsdirektørs fremtidige rolle.

MarketWire: Tiltagene tyder på en vis utilfredshed med tingenes tilstand i R&D. Hvad skal I gøre bedre?

"Vi har igangsat en transformation, og målet er fortsat højt fokus på kvalitet og bedre forudsigelighed på projekter i udviklingen," siger Gitte Pugholm Aabo.

Jyske Bank overrasket over nedjustering i GN: Væsentligt større end ventet

GN Hearing ændrer i udviklingsaktiviteter: Ansætter ny forskningschef 

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier