MedWatch

Retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb i USA ryster ikke danske producenter: "Markedet vil ikke disruptes"

De nye regulatoriske rammer udstedt af FDA, som skal sikre bedre og billigere adgang til høreapparater i USA, skaber ikke nervøsitet hos de danske hørekoncerner. Her tror man fortsat, at mange amerikanere vil prioritere den individuelle tilpasning hos en professionel over billige, ofte online-købte over-the-counter-apparater.

Foto: Joe Raedle/AFP/Ritzau Scanpix

Det var med længe ventet spænding hos de danske producenter af høreapparater, at de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, tirsdag udstedte de regulatoriske rammer for at sælge høreapparater i håndkøb.

Oprettelsen af den såkaldte over the counter-salgskanal (otc) for høreapparater i USA er for længst politisk vedtaget og skulle allerede have været aktiv i august sidste år, men selve rammerne for salgskanalen er flere gange blevet udsat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier