MedWatch

Amerikansk firma bag potentiel medicinsk behandling af høretab får oprejsning efter fejlslagent forsøg i foråret

Efter i marts at have fejlet mellemfase-forsøg kan det amerikanske høreselskab Frequency Therapeutics nu meddele, at yderligere fire patienter efter behandling med selskabets høretabsbehandling i et andet fase 1b-studie har opnået høringsforbedringer 8 til 12 måneder efter den første dosering.

Foto: v

De videnskabelige fremskridt inden for medicinsk behandling af høretab gik ikke helt i stå for det amerikanske selskab Frequency Therapeutics, da det i foråret måtte sande, at et fase 2-studie med lægemiddelkandidaten, FX-322, ikke viste nogen form for lindring af høretab.

Forleden kunne selskabet således fortælle, at yderligere fire patienter i et fase 1b-læringsforsøg har opnået statistisk signifikante høringsforbedringer – målt på en score for ordforståelse - når de blev evalueret 8 til 12 måneder efter den første dosering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier