MedWatch

Japansk medicinkæmpe køber rettigheder til behandling af høretab

Frequency Therapeutics har solgt rettighederne til en eksperimentiel høretabsbehandling til Astellas, der betaler op mod 4,2 mia. kr. for at kunne udvikle og sælge lægemiddelkandidaten uden for USA.

Foto: Reuters / Ritzau Scanpix

De videnskabelige fremskridt inden for medicinsk behandling af høretab fortsætter og har nu også tiltrukket opmærksomhed fra endnu en repræsentant for den etablerede, internationale medicinalindustri.

Således meddeler japanske Astellas, at det har købt rettighederne til lægemiddelkandidaten FX-322 uden for det amerikanske marked af selskabet Frequency Therapeutics, der modtager 80 mio. dollars i en forhåndsbetaling og derudover er sikret yderligere milepælsbetalinger på samlet 545 mio. dollars, hvilket bringer den samlede, potentielle værdi af handlen op på 625 mio. dollars, svarende til ca. 4,2 mia. kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier