MedWatch

WSA: Kvartalsregnskaber skal styrke transparens

I 2021 har WS Audiology både præsenteret halvårs- og kvartalsregnskab, hvilket virksomheden ikke har haft for vane tidligere. WSA arbejder aktivt på at blive mere transparant, siger selskabets topchef Eric Bernard.

Eric Bernard, CEO, WS Audiology | Foto: WS Audiology / PR

I maj var der var nye toner fra verdens tredjestørste hørekoncern, danske WS Audiology, da koncernen valgte at sende et halvårsregnskab ud. I dag, tre måneder senere, har det det privatejede selskab med hovedsæde i Lynge valgt også at sende en pressemeddelelse på gaden om regnskabet for tredje kvartal i det skæve 2020/21-regnskabsår.

Den styrkede kommunikation med omverdenen skal set som et led i WSA’s bestræbelser på at blive et mere transperant selskab, siger adm. direktør i WS Audiology Eric Bernard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier