MedWatch

GN øjner muligheder for nyt produkt i kommende amerikansk salgskanal

Hørekoncernen GN Hearing spår gode salgschancer for selskabets nye hybridprodukt Jabra Enhance Plus i den snarligt kommende salgskanal for billige høreapparater i USA. ”Vi står med et super godt produkt, som vi mener, at mange mennesker vil få god gavn af,” lyder det fra topchefen i GN Hearing, Gitte Aabo.

GN Hearing ser gode muligheder for kommerciel succes i den amerikanske salgskanal for billige høreapparater, otc (over the counter, red.), hvis retningslinjer ventes offentliggjort til efteråret. | Foto: GN Hearing / PR

Ballerupbaserede GN Hearing ser gode muligheder for kommerciel succes i den amerikanske salgskanal for billige høreapparater, otc (over the counter, red.), hvis retningslinjer ventes offentliggjort til efteråret.

”Vi har set, hvad det er, der gør, at man på trods af, at man ved, at man har et høretab og på trods af, at man oplever situationer, hvor man har svært ved at følge samtalen, så alligevel ikke vælger at bruge et høreapparat,” siger adm. direktør i GN Hearing, Gitte Aabo, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier