MedWatch

Dansk fertilitets-startup drømmer stort efter Merck-partnerskab

Kort inden lanceringen af en ny fertilitetsapp har den danske startupvirksomhed Wawawomb indgået et partnerskab med Merck Danmark.

Mercks direktør i Danmark, Enrique Alvarez, og Cecilie Hvidberg Jakobsen, adm. direktør og medstifter af Wawawom, underskriver samarbejdsaftalen. | Foto: Merck / PR

Den danske startup Wawawomb, der er langt i udviklingen af en app til kvinder og par i fertilitetsbehandling, indgik mandag et samarbejde med medicinalgiganten Mercks danske afdeling, der skal bidrage med viden, data og ekspertise inden for behandling af infertilitet.

"Jeg ved, at Merck bruger rigtigt meget tid på generelt at prøve at skabe bedre vilkår for kvinder og par i fertilitetsbehandling, og hele den tilgang, syntes vi var rigtigt interessant, og så syntes vi også, at det var rigtigt interessant, at Merck på globalt plan på andre områder har arbejdet rigtigt meget med at bruge digitale værktøjer til at forbedre behandlingsprocessen," siger Cecilie Hvidberg Jakobsen der er direktør og en af i alt fire stiftere og ejere i Wawawomb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier