MedWatch

Merck indgår samarbejde med selskab bag dansk fertilitetsapp

Det digitale opstartsselskab Wawawomb får nu en håndsrækning af den danske afdeling af Merck, som over de næste tolv måneder vil hjælpe selskabet med videreudviklingen af en app til personer i fertilitetsbehandling.

Mercks direktør i Danmark, Enrique Alvarez, og Cecilie Hvidberg Jakobsen, adm. direktør og medstifter af Wawawom, underskriver samarbejdsaftalen. | Foto: Merck / PR

Medicinalselskabet Mercks danske afdeling har indledt et parløb med app-selskabet Wawawomb, der har udviklet en mobilapp til kvinder og par i fertilitetsbehandling.

Blandt mulighederne i app'en er opdateret viden fra fagfolk, erfaringer fra medpatienter samt muligheden for at kunne inddrage og inkludere både partner og pårørende, lyder det i beskrivelsen, og det har vakt interesse hos Merck, der blandt andet står bag hormonbehandlinger til brug behandlingsforløb for barnløshed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier