MedWatch

Ventureveteran vil holde øje med spinout-selskaber fra ny alliance

Stephan Christgau, ventureveteran og medstifter af life science-fonden Eir Ventures, vil holde øje med de investeringsmuligheder, der måtte opstå gennem en ny alliance for digitale sundhedsløsninger, Nordic Medtech Alliance. Men kravet til selskaberne er globalt skalerbart potentiale.

Stephan Christgau (tv.), medstifter af Eir Ventures, vil sammen med partneren Andreas Rutger Segerros (th.) holde øje med eventuelle spin-out-selskaber fra ny medtech-alliance. | Foto: Nikolai Linares

En ny alliance med ambition om at gøre Danmark til spydspids indenfor digital sundhed og IoMD (Internet of Medical Devices, red.) har set dagens lys, og det er ikke gået ubemærket hen over hovedet hos ventureveteranen Stephan Christgau, der for nyligt stiftede life science-millionfonden Eir Ventures.

"Det lyder spændende, at tre organisationer går sammen for at udnytte fælles styrker i et samarbejde, hvor summen af indsatsen forhåbentlig bliver større end de enkelte dele," siger Stephan Christgau til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier