MedWatch

Danskere jagter penge til global udrulning af sædtest

Efter at have lanceret en sædtest til mobiltelefoner i Danmark og Norge vil Exseed Health sætte fart på den internationale udrulning. Derfor søger selskabet nu investorer.

Exseed Health har udviklet en lille analyseenhed, der udnytter kameraet i en mobiltelefon til at analyse mænds sædkvalitet. | Foto: Exseed Health

Udlandet trækker i den danske virksomhed Exseed Health, der har udviklet en hjemmesædtest til mobiltelefoner, efter en nylig lancering i Danmark og Norge.

Derfor er selskabet gået på jagt efter investorer, der kan hjæpe virksomheden med kapital til at brede produktet ud internationalt, skriver Dagbladet Børsen.

"Vi skal have nogle flere penge, og måske det dobbelte af hvad vi har rejst indtil nu, men ikke under 20 mio. kr.," siger adm. direktør og medstifter Morten Ulsted til avisen. Han har tidligere fortalt MedWatch, at selskabet hidtil har hentet 'på den gode side af 7 mio. kr."

Selskabet satser på at sælge omtrent 10.000 enheder første år, svarende til en omsætning omkring 10 mio. kr., og det skal løftes til ca. 50 mio. kr. inden for tre år.

Infertilitet i den vestlige verden skyldes i godt 40 pct. af tilfældene mandlige faktorer.

Iværksætter forlod Novo Nordisk for at lave sædtest til hjemmebrug - vil sælge for 50 mio kr om tre år 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier