MedWatch

Ny crowdfunding-platform skal finansiere sundhedssektoren

En ny crowdfunding-platform, der skal hjælpe med at rejse kapital til projekter i den danske sundhedssektor, er under opsejling.

Foto: Colourbox

En ny fundingkilde er på vej i den danske sundhedssektor.

Klyngesamarbejdet MedTech Innovation Center (MTIC) og INNO-X Healthcare etablerer sammen en crowdfunding-platform, der skal gøre det muligt at rejse kapital til produkter, der løser behov inden for sundhedssektoren. Det fremgår af et jobopslag, hvor parterne søger en projektleder til den nye platform.

Crowdfunding er en alternativ måde at skaffe penge på, hvor mange små investorer går sammen og bidrager økonomisk til et projekt. Det er en model, som i dag ikke er udbredt eller kendt i den danske sundhedssektor, hvor det oftest er få store selskaber, der sammen investerer i et projekt. 

"Med en ny tilgang og målrettet markedsføring vil vi aktivere et nyt segment af brugere og kunder end tidligere set i branchen," lyder det i jobopslaget.

MedWatch har forsøgt at få en kommentar til den nye platform fra parterne. De oplyser, at de endnu ikke ønsker at udtale sig om det nye tiltag, før en projektleder er blevet ansat. Det forventes at ske i løbet af de kommende par uger.

 Sundhedsklynge opruster

 Fra MTIC til Accelerace

 App-iværksætter vil sende live fra ulykkestedet til 112

 Direktør: Hvor er de store medico-aktører henne? 

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier