MedWatch

Det gik du glip af på MedWatch i går

Fik du læst artiklen om Bavarian Nordics topledelse, som inviterer politikerne ud i "den virkelige verden"? Den uddybende historie om Genmabs nye partneraftale? Eller artiklen om en D-vitamin-forsker, der går til angreb på Sundhedsstyrelsens udsagn og indsigt?

Foto: MedWatch

Overlæge: Sundhedsstyrelsen har ikke fingrene i suppedasen

Overlæge Henrik Hey, der er ekspert inden for D-vitaminer, er stærkt kritisk over for Sundhedsstyrelsens indsigt og udsagn. Han er på vej med en stor undersøgelse, der kæder D-vitaminmangel sammen med livsstil, ligesom det kan udsætte udvikling af type 2-diabetes.

Læs artikel

Topchef vil have politikere ud i det virkelige liv

Bavarian Nordics adm. direktør inviterer radikal skatteordfører på besøg i firmaet. Der er tilsyneladende stort behov for at få politikerne ud og se konsekvenserne af deres handlinger, mener han.

Læs artikel

Nyt stort underskud i dansk medicofirma

Over de seneste fem år har et dansk medicofirma oparbejdet et trecifret millionunderskud. Et slidgigtsmiddel og introduktion af selskabets produkter på det amerikanske marked skal skabe værdi på sigt.

Læs artikel

Lundbeckmiddel linket til dødsfald

En omfattende undersøgelse af danske patienter, der er døde af hjertestop, har en af Lundbecks storsællerter i kedelig hovedrolle.

Læs artikel

Ny aftale giver kun lille gevinst for Genmab

Partneraftalen med et svensk selskab gør ikke Genmab rige. Men aftalen er bedre end status quo, påpeger selskabets IR-direktør.

Læs artikel

Rigmand taber stort på medico

Han tjente kæmpe-stort på virksomhedssalg, men poster år efter år million efter million i et underskudsgivende medico-firma. Her tager jeg risiko, lyder det fra en ellers forsigtig multi-millionær.

Læs artikel

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier