MedWatch

Topchef vil have politikere ud i det virkelige liv

Bavarian Nordics adm. direktør inviterer radikal skatteordfører på besøg i firmaet. Der er tilsyneladende stort behov for at få politikerne ud og se konsekvenserne af deres handlinger, mener han.

Foto: PR, Bavarian Nordic

Bavarian Nordics ledelse tager nu den radikale skatteordfører Nadeem Farooq på ordet og inviterer ham på besøg i firmaet i forbindelse med et nyt lovforslag. Forslaget, som MedWatch har beskrevet, begrænser muligheden for fremførsel af skattemæssige underskud.

Regeringens lovforslag er ifølge Bavarian Nordics ledelse direkte væksthæmmende for mindre, innovative virksomheder, herunder Bavarian Nordic. Det koster jobs og forskning i Danmark.

Den borgerlige fløj i Folketinget er ifølge Liberal Alliance enig i den betragtning, men det har været sværere at trænge igennem med budskabet i forhold til regeringspartierne og Enhedslisten.

R: Vi har lyttet

Nadeem Farooq sagde i går til MedWatch, at han synes, at regeringspartierne har lyttet til den kritik, der kom fra erhvervslivet, herunder vækstmiljøerne, da lovforslaget blev fremsat.

”Jeg synes, at vi har forsøgt at lytte til den kritik, der har været og også efterkommet ønsket fra vækstmiljøer, så underskudsbegrænsningen ændres fra 1 mio. kr. til 7,5 mio. kr.,” sagde han med henvisning til det oprindelige forslag. Heraf fremgik det, at underskud på over 1 mio. kr. højest kunne reducere skatteregningen i senere overskud med 60 procent.

Den radikale skatteordfører tilføjede dog også:

”Jeg vil gerne lytte til Bavarian Nordic og andre, der mener, at vi har et meget stort problem, herunder kigge på Bavarian Nordics tal igen. Men vi har lyttet, og jeg deler ikke opfattelsen af, at det skulle betyde noget specielt for investeringslysten.”

Invitation sendt afsted

Det budskab griber Anders Hedegaard nu med det samme, og Bavarian Nordic har således netop sendt et brev til Nadeem Farooq, hvori han inviterer ordføreren på besøg for at klargøre konsekvenserne af lovforslaget. Alternativt kommer ledelsen gerne på besøg på Christiansborg.

”Vi glæder os meget over den udstrakte hånd og føler os sikre på, at en gennemgang af de faktuelle forhold i vores virksomhed vil ændre politikernes opfattelse af situationen i ”det virkelige liv”. Der er tilsyneladende et stort behov for, at politikerne kommer ud og ser konsekvenserne af deres handlinger, og jeg tror og håber, at dette eksempel kan bane vejen.”

Radikale: Vi har lyttet 

LA: Skatteforslag er helt skørt

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier