MedWatch

Bloomberg fører an i trecifret milliondonation til immunonkologi

Milliardæren Michael Bloomberg har sammen med en række andre amerikanske rigmænd doneret et meget stort trecifret millionbeløb til et nyt institut helliget forskningen i immunonkologi.

Takket være en række milliardærers gavmildhed får Johns Hopkins University snart et nyt institut. For ifølge Reuters har en række rigmænd valgt at donere 125 mio. dollars (832 mio. kr.) til universitetet i Baltimore, så man kan oprette et nyt institut helliget forskningen i immunonkologi.

Den tidligere New York-borgmester og mediemilliardær Michael Bloomberg har doneret 50 mio. dollars, hvilket Sidney Kimmel, som er grundlægger af tøfirmaet Jones Apparel Group, også har, mens en gruppe på mere end dusin andre har doneret de sidste 25 mio. dollars.

Det er ikke første gang, at Sidney Kimmel har været i det gavmilde hjørne. The Bloomberg–Kimmel Institute for Cancer Immunotherapy kommer således til at være placeret i The Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center i Baltimore.

Forskning ved instituttet vil fokusere på melanom, tarm-, bugspytkirtel-, urologisk, lunge-, bryst- og ovariecancer.

Amerikansk kræftforskning får milliardboost

Novo-direktør er ikke filantropisk for sjov

Michael J. Fox donerer millioner til Lundbeck

Forsiden lige nu

Saniona starter studie med diabetestablet

Kombinationsbehandlingen tesomet fra det danske biotekselskab Saniona er blevet formuleret i én samlet tablet, hvilket skal gøre den mulige diabetesbehandling mere bekvem for patienterne, og man har nu startet et fase 1-studie med kandidaten i den nye formulering.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier