MedWatch

Sværdslag blandt de store amerikanske betalere

USA's største private sygekasse, UnitedHealth, har indgået en aftale med en af landets største apotekerkæder, som kan rykke rundt på magtbalancen blandt de store betalere.

I kampen mellem de store amerikanske betalere har USA's største private sygekasse, UnitedHealth, i denne uge fået en fjer i hatten.

Det er nemlig ifølge Bloomberg lykkedes UnitedHealths pharmacy benefits manager-enhed OptumRX at indgå en aftale med Wallgreens Boots Alliance, som er en af landets største apotekerkæder.

Kunder hos OptumRx, som er den tredjestørste aktør i USA efter CVS Health og Express Scripts, vil være i stand til at hente 90 dages-recepter på de knap 8200 Walgreens-apoteker, i stedet for at modtage dem med posten. Aftalen skulle hjælpe OptumRx med at holde trit med lignende tilbud fra CVS og Express Scripts, og kan øge appellen til erhvervskunder, ifølge Peter Costa, analytiker ved Wells Fargo.

"Hvis det er prissat godt kunne det endda ændre landskabet, således at Express Scripts ville være ringere og CVS kunne miste sin aktuelle fordel," skriver analytikeren ifølge Bloomberg i et notat.

Amerikansk sygekasse overrasker positivt

Amerikanske sygekasser tilbageholdende med nyt diabetesmiddel

Dominoeffekt eskalerer kolossal konsolideringskabale

Apotekerkæde overrasker positivt med salg af receptmedicin

Sundhedsforsikringsgigant overtager positionen som USA's største

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at selskabets hovedaktiv bygger på en opdagelse, der er beskyttet af patentlovgivningen. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier