MedWatch

V-politiker: Skyd-sig-selv-i-foden-kampagne

Den igangværende annoncekampagne fra Apokerforeningen får ikke mange rosende ord med på vejen fra en Venstre-politiker.

Foto: Colourbox

"Jeg er blevet lidt mopset over, at de tror, jeg er idiot, og når de er SÅ unødigt provokerende," skriver Martin Geertsen, folketingsmedlem for Venstre, på sin Facebook-profil ifølge Fredag Formiddag.

Årsagen er Apotekerforeningens annoncekampagne i forbindelse med debatten om liberaliseringen af apotekerne. I særdeleshed TV-annoncerne, hvor en ældre dame efter en liberalisering må afhente sin medicin hos en automekaniker, og i et andet forsøges en familie prakket fortrydelsespiller på, da de henter mad på en McDonald’s restaurant.

Politikeren fortsætter sin facebooktråd:

"Hvorfor må andre operatører end apotekere ikke ansætte uddannet personale og sælge medicin i lighed med apotekerne? Jeg ser ingen anden grund end rene og lidt for gennemskueligere kommercielle hensyn, som foreningen jo så har været så venlig at sætte spot på i denne "skyd-sig-selv-i-foden" kampagne."

 Ny aktør vil eje apoteker

 Apotekerformand peger på Sverige som grumt eksempel 

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier