MedWatch

International apotekskæde flopper i Sverige

Den internationale apotekskæde Boots, der forsøger at komme ind på de offentlige myndigheders område i Norge, er tæt på at smide håndklædet på det svenske marked.

Apotekskæden Boots har haft mere end almindeligt svært ved at etablere sig i Sverige. Og det får nu selskabets bestyrelse til at stoppe udvidelsen.

"Bestyrelsen har besluttet ikke at åbne flere apoteker i en overskuelig fremtid. (...) Bestyrelsen har også besluttet at undersøge muligheden for at afvikle hovedkontoret og flytte supporten til apotekerne til et andet land," siger Per Geber, adm. direktør for Boots til magasinet Pharma.

Apotekskæden luftede for nyligt planer om at etablere sig på nye forretningsområder. I Sverige var målet at etablere 100 apoteker i løbet af tre år, men kæden har i øjeblikket kun seks apoteker - yderligere to er gået konkurs.

 Arbejdet med apoteker-modernisering skudt i gang

 Rekordsalg af medicin i håndkøb

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier