MedWatch

Hjertet er hans store interesse

Claus Graff har altid været fascineret af hjertet – og allerede i sin tid som studerende blev det hans forskningsmæssige fokus. I 2007 vandt han en pris fra Medicoindustrien.

Foto: Aalborg Universitet, PR

Han elsker at være problemløser og samarbejder gerne med industrien og sundhedssektoren, den 40 årige Claus Graff, der nu sætter flere hundrede tusinde danskeres hjerte-undersøgelser under lup. Målet er at afsløre dødelige hjertefejl, så lægerne kan gribe ind i tide.

Forleden modtog han godt tre millioner kroner i støtte til arbejdet fra Det Frie Forskningsråds særlige eliteprogram for talentfulde unge forskere (Sapere Aude DFF – Ung Eliteforsker) ved forskningsministeriets store Elite-Forsk uddeling i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier