MedWatch

Coloplast kigger på dit kinesiske

Kinesisk bliver mere vigtigt, når cheferne skal vælge fremtidens medarbejdere. Det gælder også for Coloplast.

Foto: Mik Eskestad / Jyllands-Posten

Når topchefer kigger på, hvad fremtidens supermedarbejder skal kunne, står et tredjesprog højst på ønskelisten, skriver dagbladet Børsen. Det fremgår af en undersøgelse blandt 652 virksomhedsledere, som især ser kinesisk som en vigtig kompetence i fremtiden.

Det gælder også hos Coloplast, hvor HR-direktør Dorthe Rønnau hæfter sig ved, at selskabet især vokser i Asien og Sydamerika.

"Når jeg spørger mine topchefer og landechefer, hvad de lægger vægt på, så er tredjesproget det første, de siger. De vil vide, hvilket tredjesprog kandidaten taler. Det er især kinesisk og spansk, der er vigtigt for os," fortæller Dorthe Rønnau, der kalder det tredje sprog for en af de "nye vigtige byggeklodser" i vurderingen af nye medarbejdere over for avisen.

Coloplast vokser langt overvejende uden for Danmark, og derfor er det især vigtigt, fordi kollegaerne kommer fra andre dele af verden.

 Jobfesten kører i sundhedsbranchen

 Flagskibe fastholder forskere i Danmark

 Fagforenings-chef: Jobkø bliver mere global

Mere fra MedWatch

Antibiotikaalliance får yderligere milliarder til at bekæmpe resistens

Den internationale antibiotikaalliance Carb-X har fået tilsagn om yderligere 370 mio. dollar til at accelerere udviklingen af ny antibiotika og håndtere den stigende resistens over for lægemidler. Milliardindsprøjtningen vækker begejstring hos danske aktører, for som det er nu, fungerer markedet for antibiotika ikke, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier