MedWatch

Amerikansk dermatologiselskab siger farvel til topchef - skifter til dansk biotekselskab

Draupnir Bio, der forrige år landede 225 mio. kr. fra fire venturefonde, får ny topchef i skikkelse af Andrew Hotchkiss, der kommer fra en stilling som adm. direktør i biotekselskabet Dermira. Aarhus-firmaet opruster samtidigt bestyrelsen med tidligere Abbvie- og Amgen-direktør.

Medstifter Simon Glerup, der siden begyndelsen i 2017 har stået i spidsen for biotekfirmaet Draupnir Bio, overlader nu posten til Andrew Hotchkiss, der kommer fra en stilling som. adm. direktør og kommerciel chef i det Eli Lilly-ejet biotekselskab Dermira. | Foto: Draupnir Bio / PR

Det aarhusianske biotekselskab Draupnir Bio, der i oktober 2019 fik 225 mio. kr. i kassen fra en række europæiske venturefonde, herunder Novo Seeds, skifter ud på posten som adm. direktør.

Ud går medstifter Simon Glerup, der siden stiftelsen i 2017 har stået i spidsen for selskabet, som udvikler en pille mod blodpropper i hjertet – han bliver nu forskningsdirektør og bestyrelsesmedlem, mens Andrew Hotchkiss, der kommer fra en stilling som. adm. direktør og kommerciel chef i det Eli Lilly-ejede biotekselskab Dermira, bliver ny topchef for virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier