MedWatch

Rhovac hyrer tidligere Novo- og Zealand-mand som medicinsk direktør

Steven Glazer er med øjeblikkelig virkning ansat som medicinsk direktør på deltid hos vaccineselskabet Rhovac.

Foto: Idogen/PR

Det danske biotekselskab Rhovac har med øjeblikkelig virkning ansat Steven Glazer som selskabets nye medicinske direktør.

Ansættelsen er dog kun på deltid, og direktøren forsætter derfor som medicinsk chef hos det svenske biotekselskab Idogen.

"Rhovac har et meget interessant koncept for behandling af kræft, og med de positive resulatater fra det kliniske fase 1/2-studie ser fremtiden lovende ud," siger han i en meddelelse.

Steven Glazer har en fortid i både den amerikanske og europæiske medicinalindustri, og har tidligere blandt andet Director of Haematology hos Novo Nordisk AS og medicinsk direktør for Hansa Medical.

Udover tiden hos Novo har han også været et år hos biotekselskabet Zealand Pharma som vice president, development fra 2000 til 2001. Den nye koncerndirektør har desuden en doktorgrad i medicin fra Københavns Universitet.

Rhovacs hovedkandidat er den immunterapeutiske vaccine RV001, der er rettet mod proteinet RhoC, der er overudtrykt i kræftceller, der har udviklet sig til et stadie, hvor de kan danne metastaser.

Håbet er, at RV001 kan mobilisere patientens eget immunforsvar til at angribe og bekæmpe disse metastaserende celler.

Svensk hæmofili-selskab hyrer tidligere Novo-mand

Rhovacs kræftvaccine nåede mål i første kliniske studie

Rhovac henter 18 mio kr i overtegnet emission 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier