MedWatch

Svensk hæmofili-selskab hyrer tidligere Novo-mand

Et svensk selskab, som udvikler en særlig type vaccine til brug mod blandt andet hæmofili og er i stald hos Exiqon- og Santaris Pharma-medstifter Mikael Ørums ventureselskab, har hyret en ny medicinsk direktør med en fortid i både Novo Nordisk og Zealand Pharma.

Foto: Idogen/PR

Der er god fremdrift i det svenske biotekselskab Idogen, som har sikret sig en række vigtige patenter og orphan drug-statusser for sit hovedaktiv siden årsskiftet, og nu har man også sikret sig en ny koncerndirektør til at stå for sine medicinske aktiviteter.

Selskabet skriver således i en pressemeddelelse, at man har hyret Dr. Steven Glazer som chief medical officer fra og med 1. april. Det vil ifølge selskabet ”markant styrke organisationen til fremtidige kliniske studier, herunder i hæmofili A”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier