MedWatch

Første projekter sat i gang i midtjysk millionsatsning

Hos det midtjyske innovationkonsortium MTIC er der nu begyndt at komme mere form på det store millionsats, Circular Co-creation, som blev søsat sidste år. Man tæller nu tre projekter og flere er på vej.

Foto: Medtech Innovation Consortium PR

Der er gang i kedlerne hos det Midtjyske Medtech Innovation Consortium. Sidste år fik konsortiet 18 mio. kr. fra EU’s regionalfond og Region Midtjyllands erhvervsudviklingsmidler, som skulle bruges til at sparke gang i det nye innovationsinitiativ, Cicular Co-creation. Og gang i det er der ved at være.

I det nye år er der blevet skudt tre initiativer i gang mellem det offentlige og private som forhåbentlig skal blive udmøntet i nye løsninger til sundhedssystemet udfordringer. MTIC’s direktør, Tenna Korsbek Andreasen, lover, at der er yderligere to i støbeskeen inden for den nærmeste fremtid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier