MedWatch

MTIC får ny direktør

Midtjyllands platform for erhvervsrettet sundhedsinnovation, Medtech Innovation Consortium har været på opdagelse i egne rækker i sin søgen efter en ny direktør.

Foto: Medtech Innovation Consortium PR

Der er blevet skiftet ud på topposten hos Midtjyllands Medtech Innovation Consortium (MTIC), som står for den erhvervsrettede sundhedsinnovation i regionen. Valget er faldet på Tenna Korsbek Andreasen, som dermed kommer til at afløse for Trine Winterø, der tog til Københavns Universitet og blev prodekan for innovation og samfundsrelationer ved det sundhedsvidenskabelige fakultet sidste år.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Tenna. Hun kommer til at bidrage med nye tanker, et stærkt strategisk mindset, gode og stærke samarbejdsevner til gavn for både MTIC, bestyrelsen og medarbejderne hos MTIC. Derudover kommer hun med en stor erfaring i at arbejde med og skabe tætte relationer på tværs af det private erhvervsliv og de offentlige sektorer – det der skal til for at MTIC fortsat er en succes for alle parter,” lyder det fra Peter Mørch Eriksen, som er bestyrelsesformand for MTIC i en pressemeddelelse fra MTIC.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier