MedWatch

GN Resound ser fordele i salg af Audionova

Hos GN Resound er man ikke som sådan interesseret i at købe den hollandske detailkæde Audionova, men et salg kan skabe røre i markedet og udvide forretningen, vurderer Anders Hedegaard.

Høreapparatproducenten GN Resound ser muligheder for at øge sit forretningsomfang, hvis den hollandske detailkæde Audionova bliver solgt.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Konkurrenten William Demant har meldt ud til Børsen, at selskabet er klar til at se på et opkøb af Audionova, hvis rygterne taler sandt, og kæden bliver sat officielt til salg.

Og hos GN Resound følger man interesseret udviklingen.

”Vores strategi er, som den hele tiden har været. Vi er ikke i retail, men vi er selvfølgelig frygtelig interesserede i, hvem der måtte købe dem. Det kan være, at køberen er interesseret i at sælge de bedste høreapparater på markedet,” siger Anders Hedegaard, adm. direktør for GN Resound til Børsen.

GN Resounds høreapparater har ikke været en del af sortimentet i Audionovas 1300 europæiske butikker siden 2013, men det kan et salg måske ændre på.

William Demant kan være interesseret i hollandsk kæde

Analytiker: Bedst hvis Audionova går til Amplifon

Stort opkøb under opsejling i høreapparatsektoren

 

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier