MedWatch

Rundspørge placerer S&N som Europas mest oplagte opkøbsmål

Aktiehandlere og analytikere peger på det britiske medicoselskab Smith & Nephew som det mest oplagte opkøbsmål i Europa. En anden Coloplast-rival skulle fortsat være forbundet til en potentiel handel.

Rygterne har efterhånden svirret i lang tid, og ser ud ikke ud til at aftage: Smith & Nephew er et opkøbsmål.

Senest er det en rundspørge foretaget af Bloomberg blandt aktiehandlere og analytikere, der placerer selskabet som det mest oplagte opkøbsmål i Europa. En placering, som selskabet i øvrigt også fik i samme undersøgelse sidste år.

Smith & Nephew, der har en markedsværdi på omkring 14,6 mia. dollars, er gentagne gange blevet rygtet som værende tæt på at blive opkøbt af en anden Coloplast-rival, amerikanske Stryker. Senest i december, hvor den finansielle blog, Street Insider, mente at vide, at Stryker havde tilbudt omkring 18 mia. dollars for det britiske selskab.

Og ifølge Bloomberg sagde Stryker-topchef Kevin Lobo i denne måned, at M&A er en prioritet for virksomheden og skal bidrage til at fortsætte med at drive salgsvæksten.

Nye opkøbsrygter svirrer om Coloplast-rivaler

Coloplast-konkurrent i valutamodvind

Stryker på frierfødder i Europa

Rygter om salg af medicokæmpe tager til

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier