MedWatch

Pfizer overvejer frasalg af pumper

Det amerikanske medicinalselskab Pfizer overvejer efter sigende at frasælge Hospira-divisionen for pumper og andet medicinsk udstyr i en lukrativ milliardhandel.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Kilder tæt på det amerikanske medicinalselskab Pfizer siger, at selskabet overvejer at frasælge den division af pumper og andet medicoudstyr, som de fik i forbindelse med sidste års 17 mia. dollars store opkøb af Hospira. Det skriver Bloomberg.

Eftersigende vil handlen kunne indbringe Pfizer omkring 2 mia. dollars. Kilderne, der ønsker at forblive anonyme, fortæller, at selskabet stadig er meget tidligt i processen, og at detaljerne derfor stadig kan nå at ændre sig.

Analytikere har tidligere formodet, at Pfizer ville dele selskabet op, når først Hospiras produkter var blevet integreret i Pfizers egen forretning. De har dog primært spekuleret i, at der ville være tale om, at Pfizer ville frasplitte sin division af etablerede lægemidler fra den mere innovative division, som indeholder de fleste af selskabets nye store produkter.

Pfizer har ikke ønsket at kommentere.

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier