MedWatch

Scion DTU vil opdyrke fremtidens virksomheder i konkurrence

Med hjælp fra Industriens Fond, prøver Scion DTU på at opfostre nogle af fremtidens hardware-virksomheder. Det sker i Danish Tech Challenge, hvor sytten virksomheder, herunder seks i life science, dyster om at blive DTC-mester og vinde 500.000 kr.

Foto: Scion DTU PR

Det er kun anden gang, at Scion DTU har afholdt deres iværksætterkonkurrence Danish Tech Challenge (DTC), men det har på ingen måde været svært at finde ivrige ansøgere. Både i 2014 og 2015 har mellem 60-80 håbefulde iværksættere søgt om at være med. I år kom knap 20 selskaber igennem nåleøjet, og den 4. november skulle de stå frem for et publikum, der talte både potentielle samarbejdspartnere og investorer, og pitche deres produkter.   

”Når vi kiggede rundt i opstartsmiljøet og de forskellige iværksætterhuse, så syntes vi, at der var et meget stort fokus på it, app-udvikling, kreative erhverv og livnende. Det er der selvfølgelig gode grunde til, men vi syntes, at der manglede fokus på de fysiske produkter – hardware – derfor har vi i Scion DTU valgt, at have fokus på hardware og som et led heri at starte DTC,” forklarer direktør for Scion DTU, Steen Donner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier