MedWatch

Labflex vinder kæmpeordre

Den danske laboratorieleverandør Labflex har vundet en trecifret millionordre hos en af verdens største medicinalselskaber. En ordre, der vil være med til at vende mange års underskud.

En ordre på 250 mio. kr. Det er, hvad den danske laboratorieleverandør Labflex ifølge Børsen har vundet i hård konkurrence med store tyske rivaler. En ordre, der fordobler omsætningen og kan vende udviklingen for virksomheden, der bortset fra et lille overskud i 2011 har haft underskud i de seneste ni år.

Labflex skal de næste to år levere udstyr til laboratorier i Kina, USA og Schweiz.

"Ordren er et resultat af de tiltag, vi har foretaget. Effekten kommer vi først til at se i 2014 og 2015 og frem. Vendepunktet for Lablex kom allerede i 2012 og 2013, hvor vi forventer, at vi kommer ud med det bedste resultat i min tid," siger adm. direktør Malte Foghsgaard, der er søn af medicomillionæren Lars Foghsgaard, som siden 2005 har skudt 294 mio. kr. ind virksomheden. Sønnen trådte til som direktør i 2009.

Labflex kan over for Børsen ikke oplyse, hvem ordren kommer fra, men avisen erfarer fra kilder, at der er tale om den schweiziske gigant Novartis.

 Labflex skifter ud i bestyrelsen

 Labflex kaster sig ind i hospitals-kampen

 Labflex i internationalt og nationalt knowhow-sats

 Rigmands medico-sats i plus efter ni års underskud 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier