MedWatch

Dansk life science har stærke mænd i toppen

Revisions- og konsulentkoncernen PwC har kåret William Demants topchef Niels Jacobsen til årets bestyrelsesformand. Det er 3. år i træk, at den kårede formand har markant post inden for life science.

Foto: Nils Jacobsen, CEO, William Demant - PR

Bestyrelsesformand for Lego Niels Jacobsen bliver nu hædret for sin "imponerende indsats", som har været med til at føre Lego til en af de største danske erhvervssucceser de senere år. Han har netop modtaget PwC’s og Styreinformasjon’s pris som Årets Bestyrelsesformand i Danmark.

Det skriver PwC i en pressemeddelelse som baggrund for kåringen af William Demants adm. direktør til årets bestyrelsesformand på baggrund af sin post som bestyrelsesformand i Lego.

Prisen som Årets Bestyrelsesformand 2013 blev overrakt af sidste års prismodtager Lars Nørby Johansen, som i år også er medlem af juryen.

Tre mænd tæt på hinanden

Lars Nørby er bestyrelsesformand for William Demant og Falck. Året før ham gik prisen til hans i øvrigt gode ven Michael Pram Rasmussen, der foruden sin formandspost i A.P. Møller-Mærsk blandt andet også er formand for Coloplast – og tidligere bestyrelsesmedlem i William Demant. Niels Jacobsen er også næstformand i A.P. Møller-Mærsk.

Så selv om man kan sige , at prisen bliver i familien, skal det dog understreges, at juryen 2013 foruden Lars Nørby består af Anne Broeng, CFO og koncerndirektør PFA Pension, Claus Skovhus, redaktør Berlingske Business Magasin, Christina Hvid, bestyrelsesformand i DLH-Fonden og Martin Jes Iversen, professor på Copenhagen Business School.

Pæn markedsvækst i sigte for WDH

Nørby: Fokuser på de store 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier