MedWatch

Universitet vil være krumtap i telemedicin-satsning

Seks konkrete elementer skal spille sammen, hvis den danske satsning på telemedicin skal give bonus, mener professor, J. Michael Hasenkam fra Aarhus Universitet, der ser sig selv som en slags "quarterback".

Der skal en langt mere koordineret indsats til, hvis den danske satsning på den meget omtalte telemedicin for alvor skal lykkes. Og den koordinerende rolle vil Aarhus Universitet gerne spille.

Det siger professor, dr. med. J. Michael Hasenkam, som er prodekan for videnudveksling på Health. Kommentaren falder i kølvandet på en artikel, som MedWatch skrev om, at industrien gerne ville tættere på det strategiske arbejde om telemedicin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier