MedWatch

Robotter til ældre skal skaffe milliarder

En plan, som regeringen og kommunerne har netop har fremlagt, udstikker 30 tiltag inden for blandt andet telemedicin.

Foto: Ole Lind, Jyllands-Posten

Frem mod 2020 skal velfærdssystemet digitaliseres i langt højere grad, end det er i dag. En plan fra regeringen og landets kommuner med 30 forskellige punkter udpeger, hvilke indsatsområder der skal satses på, skriver Ritzau.

Punkterne omhandler alt fra udbredelse af telemedicin over flere digitale hjælpemidler i folkeskolen til velfærdsteknologi i botilbud, og initiativet er en del af regeringens vækstplan, der skal skaffe 12 mia. kr. til kernevelfærd gennen effektiviseringer.

Dansk Industri efterlyser ifølge nyhedstjenesten flere forpligtelser og højere ambitioner i regeringens digitaliseringsstrategi.

Læs om regeringens strategi og de 30 punkter her.

 ”En trehjulet kørestol skal jo ikke nødvendigvis indopereres”

 Kan eksporteventyret starte her?

 Rehab-direktør: Den helt rigtige strategi

 Bent Hansen: Gennembrud for OPP-samarbejder 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier