MedWatch

Pentabase tæt på plus med skrabet pengetank

Diagnostikfirmaet Pentabase rammer efter forsinkelser inden længe markedet med en ny test, der skal give selskabet overskud. Samtidig er en splinterny Eurostars-bevilling tikket ind forskningskontoen. 

En Eurostars-bevilling og hårdt arbejde er nu forvandlet til en egentligt markedsføringsklar kræfttest mod tarmkræft for diagnostikfirmaet Pentabase. Håbet er, at der om et par år kan trille millioner ind på toplinjen i selskabet, når testen for alvor har fået fat i markedet.

”Hvis vi får implementeret den på de danske sygehuse ville den kunne generere en fordobling af vores nuværende omsætning efter et par år. Det er alene på det danske marked,” siger Ulf Bech Christensen, adm. direktør i Pentabase.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier