MedWatch

Bestyrelsesrokade og kapitalforhøjelse i medicoselskab

PNN Medical, der igennem flere år har kæmpet med underskud, foretager en større rokade i bestyrelsen efter ønske fra aktionærerne. I samme moment tilføres selskabet nye millioner.

Foto: Colourbox

En større bestyrelsesrokade har fundet sted i det danske selskab medicoselskab PNN Medical. Ud af bestyrelsen er gledet både Karsten Kielland, Kim Brangstrup og Erik Othel-Jacobsen, mens bestyrelsen til gengæld har fået tilgang af John Hvidkjær og Niels Thestrup. Førstnævnte er i samme ombæring blevet ny bestyrelsesformand. Det fremgår af en meddelelse fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsens CVR-register.

”Der er ikke noget dramatisk i den her ændring i bestyrelsen. Vi har jo 10 aktionærer, og de har i fællesskab ønsket at få nye bestyrelsesmedlemmer ind i selskabet og samtidig styrke medtech-kompetencerne,” siger Jeppe Øvlesen, adm. direktør i PNN Medical, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier