MedWatch

Bestyrelsesrokade og kapitalforhøjelse i medicoselskab

PNN Medical, der igennem flere år har kæmpet med underskud, foretager en større rokade i bestyrelsen efter ønske fra aktionærerne. I samme moment tilføres selskabet nye millioner.

Foto: Colourbox

En større bestyrelsesrokade har fundet sted i det danske selskab medicoselskab PNN Medical. Ud af bestyrelsen er gledet både Karsten Kielland, Kim Brangstrup og Erik Othel-Jacobsen, mens bestyrelsen til gengæld har fået tilgang af John Hvidkjær og Niels Thestrup. Førstnævnte er i samme ombæring blevet ny bestyrelsesformand. Det fremgår af en meddelelse fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsens CVR-register.

”Der er ikke noget dramatisk i den her ændring i bestyrelsen. Vi har jo 10 aktionærer, og de har i fællesskab ønsket at få nye bestyrelsesmedlemmer ind i selskabet og samtidig styrke medtech-kompetencerne,” siger Jeppe Øvlesen, adm. direktør i PNN Medical, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier