MedWatch

Ny fremgang i Exiqon

Det børsnoterede danske genanalyseselskab Exiqon har øget både top- og bundlinje i andet kvartal 2013 sammenlignet med samme periode sidste år, viser selskabets kvartalsregnskab. Exiqon fastholder forventningerne til hele 2013. (opdateret kl. 12:45)

Foto: Exiqon / PR

Exiqon fortsætter toplinjevæksten i årets andet kvartal. Omsætningen steg med 15 pct. til 33,3 mio. kr. i andet kvartal 2013 mod 29,1 mio. kr. for samme periode sidste år. Samtidig var der klar forbedring af nettoresultatet, der viser et underskud på 1,3 mio. kr. mod 4,1 mio. kr. sidste år.

“Vi er meget tilfredse med salget i andet kvartal, og jeg glæder mig over at se en kontinuerlig forbedring i vores nordamerikanske salg. Nye bevillinger og vores obligationsudstedelse har banet vejen for en række nye initiativer, som vil hjælpe os til at accelerere væksten, og vi tager nu skridt til at gå ind på det hurtigt voksende marked for Next Generation Sequencing i første halvdel af 2014,” udtaler Lars Kongsbak, adm. direktør i Exiqon, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier