MedWatch

Kernemarkeder koster for William Demant

William Demant Holding skuffer en spids med halvårsregnskabet, men nye produkter skal cementere positionen på markedet - og så vokser et af forretningsområderne eksplosivt.

Foto: WHD

Det pressede globale høreapparatmarked smitter også af på danske William Demant Holding, der ejer Oticon, selvom virksomheden har formået at tage en lille markedsandel fra konkurrenterne inden for kerneforretningen høreapparater. Halvårsregnskabet viser pæne vækstrater, men ikke nok til at imponere analytikerskaren.

Driftsresultat kom ikke op på det, som markedet havde håbet på. Det endte på 880 mio. kr. mod ventet 899 mio. kr. - resultatet svarer til en stigning på 2 pct. i forhold til de 864 mio. kr. i første halvår 2012. Det blev skabt på baggrund af en omsætning på 4541 mio. kr. mod ventet 4536 mio. kr. - en stigning på 7 pct. set i forhold til første halvdel af 2012. Dermed opnåede William Demant en driftsmargin på 19,4 pct. mod ventet 19,8 pct. ifølge Ritzau Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier