MedWatch

Sårplejedivision boomer hos Coloplast-konkurrent

Mens det er gået trægt for britiske Smith & Nephew som helhed i andet kvartal, er selskabets sårplejedivison, der konkurrerer med Coloplast, gået markant frem.

Omsætningen i divisionen Advanced Wound Management, AWM, steg med 10 pct. til 333 mio. dollar fra 255 mio. dollar mens driftsresultatet steg til 62 mio. dollar fra 57 mio. dollar. Det skriver Smith & Nephew i regnskabet.

"AWM havde endnu et glimrende kvartal. Vi voksede markant mere end markedet, som vi estimerer til at have vokset med 2 pct.," skriver Smith & Nephew og fortsætter:

"Vi har leveret omsætningsvækst på tværs af alle segmenter. I etablerede markeder voksede USA med dobbeltcifrede rater for andet kvartal i træk. I andre etablerede markeder voksede vi 4 pct. med vækst i alle regioner. I nye markeder fortsatte den positive trend med en vækst på 25 pct."

Smith & Nephew fastholder sine forventninger til hele året i regnskabet.

"Vores overordnede forventninger er uændrede. Inden for denne guidance, hvis man kigger på omsætningsvækst relativt til markedet, forventer vi, at AWM vil outperforme stærkt, traume-divisionen vil være en smule foran og sportmedicin på linje med, skriver Smith & Nephew.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier