MedWatch

Philips i amerikansk milliardaftale

Philips Healthcare har indgået en ny alliance med et amerikansk hospital i en aftale, som løber over de næste 15 år og beløber sig til et milliardbeløb.

Foto: PR/Philips

Afdelingen for sundhedspleje i teknologikoncernen Philips har netop underskrevet en aftale med det amerikanske hospital Georgia Regents Medical Center. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Philips.

Det er planen, at alliancen mellem de to parter skal sikre en mere patient-fokuseret tilgang til behandling og pleje og føre til en innovativ forretningsmodel, der gør at man bedre kan imødekomme de skiftende behov i hospitalets mange afdelinger, skriver selskabet.

Udover Georgia Regents Medical Center ejer hospitalet nemlig også Children’s Hospital of Georgia, Georgia Regents University Cancer Center, samt en række skadestuer i staterne Georgia og South Carolina, som samlet set servicerer mellem 4 og 6 millioner patienter.

De to parter vil arbejde tæt sammen for at optimere driften af hospitalets afdelinger på en lang række områder og gøre den mere omkostningseffektiv. Philips leverer både teknologi og produkter, samt ekspertise og rådgivning i den forbindelse.

Til gengæld modtager koncernen et fast månedligt beløb over de næste 15 år, hvilket vil beløbe sig til omkring 300 mio. dollar, oplyses det.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier